A principis del mes de maig de l´any passat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar el blogtrip #inCostaBrava: una acció promocional i comunicativa de la marca i l´oferta turística de la Costa Brava en la que 16 destacats blocaires internacionals hi van prendre part. Gràcies als continguts produïts pels blocaires i als milions d´impressions a les xarxes socials que es van generar, la Costa Brava va ser escollida -entre d´altres reconeixements- com a destí ideal a visitar durant l´any 2012 per la revista National Geographic Traveler.

Ara, el Patronat de Turisme vol repetir l´èxit de l´anterior campanya i és per aquest motiu que des de dilluns passat està en marxa un nou blogtrip #inCostaBrava dedicat a la natura i la cultura. En ell hi participen sis blocaires internacionals que destaquen pels seus continguts sobre viatges i turisme, i per ser molt influents a les xarxes socials. Fins divendres, tindran l´oportunitat de conèixer més a fons el territori i de gaudir d´experiències úniques a les comarques gironines.

Entre algunes de les activitats que ja han realitzat els blocaires, destaquen les que es van realitzar el passat dimarts, segona jornada del blogtrip #inCostaBrava 2012. El dia va començar a l´Escola de Ceràmica de La Bisbal d´Empordà, un centre formatiu en funcionament des de l´any 1972. Allà, van aprendre l´art de modelar peces de ceràmica amb la tècnica del torn. Durant la tarda d´aquell mateix dia, els destacats opinadors van visitar el Castell Gala Dalí de Púbol en el que van poder admirar les obres del geni empordanès i conèixer més de prop la seva història. Després d´això, el grup va viatjar fins a Peratallada per realitzar un tasting tour de productes de la zona i descobrir, per mitjà d´un guia, els secrets que guarda aquesta bella vila medieval.

La tercera jornada, la del dimecres, va servir per conèixer a fons la ciutat de Girona. Convocats al matí a la Casa de Cultura, els blocaires van visitar l´exposició La mirada de Steve McCurry amb un guia de luxe: Tino Soriano, fotògraf del National Geographic. Després de la retrospectiva fotogràfica, li va tocar el torn al Girona, temps de flors amb un tour per alguns dels espais més representatius de la mostra floral. Una de les activitats més exclusives de les que va gaudir el grup va ser pujar al campanar de la catedral de Girona i ser testimoni d´una vista privilegiada de la ciutat. Un dinar al Restaurant Draps, la visita a la Casa Masó, un tast dels gelats delRocambolesc dels germans Roca i un estrambòtic sopar a la casa de l´artista Quim Hereu, van finalitzar les activitats de la jornada.

Les experiències del blogtrip #inCostaBrava continuen durant aquest dijous i divendres amb més activitats enfocades a l´oci i la natura com un vol en globus o llançar-se des d´un avió amb paracaigudes. En els dos primers dies, s´han aconseguit gairebé deu milions d´impressions a les xarxes socials sobre el blogtrip, fet que certifica la bona tasca promocional dels blocaires i del Patronat de Turisme.

Del 28 de maig a l´1 de juny, es celebrarà un nou blogtrip #inCostaBrava de temàtica gastronòmica. En ell hi participaran un grup de deu blocaires internacionals que tornaran a promocionar la Costa Brava arreu del planeta en una nova acció innovadora en el món del turisme i la comunicació.