Un veí del barri de Mas Ramada de Girona se les ha hagut d'enginyar davant el que considera "les mancances de l'Ajuntament". Fart de demanar i insistir que es construís un pas entre els carrers Barranc i Torrent, un bon dia va decidir que seria ell mateix qui realitzés l'obra. Així, ha fet una espècie de camí amb esglaons que comuniquen ambdós carrers.

Segons va explicar el president de l'associcació de veïns de Mas Ramada, es tractava d'una petita però vella reivindicació que es remunta en l'època de l'anterior equip de govern, format llavors per PSC, ERC i ICV-EUiA. "Està situat en una zona on acaben les cases del carrer Barranc, on s'ha fet una zona verda", va relatar. Per accedir des d'aquest carrer (en un nivell inferor) al carrer Torrent, "s'ha de fer una gran volta", va continuar. Així, "que es va presentar el projecte, vam demanar que es fes un pas però ens van dir que no sortia al projecte". Amb CiU al govern, van insistir, i els van demanar que es reprengués la idea d'aquest pas.

Però un dels veïns, que molt sovint ha de creuar per anar al parc, va perdre la paciència i va decidir que ho faria ell mateix. Així, va "construir" un petit camí amb "esglaons" que comuniquen, de forma rudimentària, els carrers.