Tapes i mojitos a preu reduït i música en directe van servir al Mercat del Lleó de Girona per atraure climents de tota la vida, nous visitants i turistes en una jornada festiva que volia acomidar l'estiu. De fet, ahir va ser un dia atípic, i al mateix temps deliciós, per al Mercat.

Al matí va haver-hi una allau de clients. La pluja i més d'una desena de parades artesanals a sota del porxo, possiblement van tenir-hi a veure. Probablement va ser el dissabte amb més gent aquest any. "No s'ha complert la dita que diu "carrers molls, calaixos eixuts"", va indicar el president dels comerciants, Josep Campmajó, que va posar de manifest que les parades havien venut molt, sobretot per l'època de ?l'any.

Al vespre es va organitzar una festa gastronòmica amb 17.000 tapes amb productes de les parades , pràcticament esgotades ja a les nou del vespre. També es van vendre xupitos a baix cost. A fora, El grup Jet Set convidava la gent a entrar amb música en directe.

La festa de la tarda-nit no va ser tan massiva com l'organitzada per Temps de Flors, quan tota la ciutat estava de festa gràcies a la Shopping night, però Campmajó es va mostrar més que satisfet.