Sarrià de Ter aprova un pressupost de 3,7 milions d´euros sense inversions

 06:30  
La reforma del carrer Major s´acaba de pagar aquest any.
La reforma del carrer Major s´acaba de pagar aquest any. aniol resclosa

SARRIÀ DE TER | T.C.C. L'Ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar ahir un pressupost per l'any 2013 de 3.685.935 euros, d'on destaca la rebaixa d'uns 94.000 euros en despeses ordinàries (pagament de factures i serveis i personal). L'alcalde, Roger Torrent, ha explicat que la rebaixa es deu a un "esforç" en l'àmbit de personal i s'ha renegociat alguns contractes. Pel que fa a inversions, no n'hi ha cap de destacada, ja que gran part dels treballs es van executar l'any passat. Es tracta del camp de futbol i de la reurbanització de carrers com el Major, que aquest any s'acabarà de pagar.

Canvis al cartipàs
El ple també va servir perquè prengués posessió la nova regidora Imma Oliveras, que substitueix Raimon Cros, que ha deixat l'equip de govern per motius laborals. El govern ha aprofitat el canvi per reordenar el cartipàs. Oliveras assumeix Salut i Gent Gran. Cooperació passa a mans de Sergi Torrentà. Mentrestant Alba Martínez, es queda amb Festes, que tenia Esther Portilla. D'altra banda, les àrees de Cros, Seguretat i Serveis Públics passen a Jordi Paretas i Esther Portilla respectivament. La tinença d'alcaldia de Cros l'assumeix Lourdes Gelada.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema