Pinten esvàstiques i consignes contra l´islam en una mesquita

És la segona vegada que passa en el mateix centre de culte però els Mossos van detenir els responsables

 
L´associació va tapar les pintades pocs dies després d´haver-se produït
L´associació va tapar les pintades pocs dies després d´haver-se produït aniol resclosa

GIRONA | MARTÍ SANTIAGO Han tornat les pintades nazis i contra l'Islam a la mesquita que l'associació Annasar té ubicada als baixos de la carretera de Barcelona. Han tornat però ja estan tapades. I els seus responsables, identificats després que els Mossos d'Esquadra els enxampessin la nit del 29 de desembre quan es trobaven dins el cotxe a punt d'enfilar el carrer Sant Isidre. Es tracta de tres adults i un menor als quals s'imputa una falta de deslluïment de béns immobles i una altra contra la llibertat de consciència dels sentiments religiosos.
Els fets van passar de nit i va ser una trucada d'un veí que va posar la policia en antecedents. Els agents que van desplaçar-se fins a la mesquita no van trobar els responsables allà però l'olor de pintura es notava en l'aire i van mirar pel voltant, on van trobar un grup de persones dins un vehicle que estava a punt de marxar. Al seu interior, els pots d'esprai i les bosses tacades els delataven.
El portaveu de l'associació musulmana, Hamid Benchalal, assegura que la seva intenció no és arribar a judici sinó aconseguir parlar amb els autors de les pintades i demanar-los explicacions. "Volem saber quin problema tenen amb nosaltres", apunta. No és la primera vegada que han hagut d'esborrar esvàstiques.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema