Han tornat les pintades nazis i contra l'Islam a la mesquita que l'associació Annasar té ubicada als baixos de la carretera de Barcelona. Han tornat però ja estan tapades. I els seus responsables, identificats després que els Mossos d'Esquadra els enxampessin la nit del 29 de desembre quan es trobaven dins el cotxe a punt d'enfilar el carrer Sant Isidre. Es tracta de tres adults i un menor als quals s'imputa una falta de deslluïment de béns immobles i una altra contra la llibertat de consciència dels sentiments religiosos.

Els fets van passar de nit i va ser una trucada d'un veí que va posar la policia en antecedents. Els agents que van desplaçar-se fins a la mesquita no van trobar els responsables allà però l'olor de pintura es notava en l'aire i van mirar pel voltant, on van trobar un grup de persones dins un vehicle que estava a punt de marxar. Al seu interior, els pots d'esprai i les bosses tacades els delataven.

El portaveu de l'associació musulmana, Hamid Benchalal, assegura que la seva intenció no és arribar a judici sinó aconseguir parlar amb els autors de les pintades i demanar-los explicacions. "Volem saber quin problema tenen amb nosaltres", apunta. No és la primera vegada que han hagut d'esborrar esvàstiques.