L'Associació de Veïns del Pont Major de Girona s'ha queixat perquè no té cap informació sobre les afectacions que el nou pont sobre el riu Ter tindrà al barri. En concret, lamenten que ningú els hagi informat sobre com quedaran els accessos al barri ni quin escenari quedarà obert en matèria de mobilitat.

Els veïns creuen que una infraestructura com aquesta pot generar "un canvi" en els hàbits dels conductors que entrin per Girona nord, cosa que, al seu parer, implicaria un augment substancial del volum de vehicles privats al barri. Per això, creuen que el futur pont, juntament amb l'obertura del nou accés de l'AP7, pot generar importants "col·lapses" a la zona. "En som els principals afectats, som els que vivim al barri i no se'ns ha informat sobre què pot suposar l'obertura d'un vial com aquest", denuncien.

L'associació també es mostra preocupada perquè el nou pont es complementava amb el vial que també s'havia de construir per darrere del veïnat paral·lelament al passeig Sant Joan Bosco, un cop se soterrés el tren convencional. Com que el soterrament ha quedat aparcat, els veïns temen que el passeig Sant Joan Bosco no pugui absorbir tot l'increment de vehicles.