Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment una veïna de Girona per simular sis robatoris violents amb l'objectiu de cobrar de la companyia d'assegurances. La dona, de 57 anys, havia presentat sis denúncies per robatoris amb violència i intimidació a la via pública entre 2009 i 2013. Segons les denúncies, en tots els casos, un home l'amenaçava i li robava coses que duia al cotxe i donava una descripció molt imprecisa de l'assaltant. Els investigadors han comprovat que sempre havia cobrat el valor dels objectes sostrets de la companyia asseguradora.

La darrera denúncia es va presentar el passat dia 10 de gener. En aquesta ocasió, la dona va denunciar un robatori amb violència i intimidació, després d'estacionar el vehicle en un pàrquing públic de la zona de Pedret de Girona.

Segons la denúncia, un home la va abordar per l'esquena i la va intimidar amb un objecte punxant. Seguidament, la va fer caure al terra i li va robar la bossa de mà, que contenia documentació personal i joies valorades en uns 2.000 euros.

Els investigadors han comprovat que en tots els casos la presumpta víctima havia cobrat el valor dels objectes sostrets de la companyia asseguradora.