El Rotary Club de Girona farà una donació de 2.500 euros a les Germanes de la Caritat de Santa Ana I.C., per tal que segueixin desenvoupant la seva tasca d'ajuda i sostenibilitat en un dispensari mèdic de la població de Walwale, a Ghana.

Ahir al vespre es va fer l'entrega oficial de l'aportació econòmica de 2.500 euros, en el marc de les reunions setmanals que fan els membres d'aquest club. La vetllada havia de comptar amb l'assistència del Governador del Districte 2202, Àngel Muixí, que està visitant els diferents clubs del seu districte per tractar aquells temes més rellevants, motivar els membres del club i retre homenatge a aquells clubs que realitzen contribucions significatives a la filosofia de la institució.

Segons ha explicat el Rotary Club en un comunicat, la iniciativa d'ajudar econòmicament a un dispensari de Ghana va sorgir d'un matrimoni gironí ara fa cinc anys. El seu objectiu és aportar material, aliments i medicaments per ajudar els infants desnodrits. De la mateixa manera, hi ha un grup de cooperants de la ciutat de Girona, com ara metges i infermeres, que, de forma desinteressada, estan passant les seves vacances en aquesta població ghanesa, on porten a terme l'ajuda al centre.

El Rotary Club és una institució amb una llarga experiència en projectes socials i humanitaris, que a través dels seus membres porta a terme campanyes i projectes a favor des més desafavorits. Segons expliquen els seus membres, ho fan "sense ànim de lucre i de la manera mes humil possible".