L'Ajuntament de Girona està enllestint un informe de valoració dels danys que ha causat la companyia Endesa durant la poda d'una vintena de til·lers al carrer Cristòfor Colom del barri de Sant Narcís. Un cap aquest document estigui acabat, denunciaran l'empresa. "Ens han desgraciat els arbres". Així de contundent ha estat el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Girona, Jordi Fàbrega, per resumir la tasca realitzada pels operaris contractats per l'elèctrica.

La companyia és l'encarregada de podar aquests arbres perquè molt a prop hi ha una línia elèctrica sense protecció, segons ha explicat Fàbrega. Ells són els qui s'encarreguen de la poda perquè són els qui desconnecten el servei per evitar perills durant els treballs. "Aquesta vegada han tallat branques importants", es queixa el representant municipal.

El regidor de l'equip de govern creu que no hi haurà altra solució que treure els arbres i plantar-ne de nous. Per això considera que l'informe es resoldrà amb una valoració dels danys amb una quantitat econòmica elevada ja que, a més de la destrossa, s'hauran de retirar els arbres actuals, comprar-ne de nous i plantar-los.

Aquesta futura denúncia coincideix amb les preguntes del grup municipal de la CUP a l'Ajuntament, que reiteradament s'ha queixat que no es poden els arbres a Sant Narcís.