L'empresa Francisco Oller S.A. ha signat aquest enguany un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Girona per a l'adquisició d'experiència professional en empreses en el marc del programa "Joves per l'Ocupació".

L'Ajuntament dissenya un pla individualitzat per a cada persona jove inscrita en el programa i porta a terme un seguit d'actuacions d'orientació professional i d'acompanyament a la inserció, en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya. En aquest sentit, els joves reben una formació professional adequada a les característiques del lloc de treball a desenvolupar. Respecte a l'empresa, es compromet a contractar joves participants en el programa i informar-los i supervisar el transcurs de la seva experiència professional.

Per consolidar aquest acord, la tinenta d'alcalde i regidora de l'àrea de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, va visitar ahir la fàbrica juntament amb el president del Grup Oller, Jaume Nadal, el director general, Joan Puig, i la directora del Servei Municipal d'Ocupació, Eva Fortià.