La Policia Municipal de Girona va imputar ahir dimarts dos homes, de 41 i 37 anys d'edat, com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat Industrial. Concretament, els imputats venien en dues parades del mercat setmanal de Girona peces de roba i complements falsificats de les marques Louis Vuitton i Lacoste. Durant la inspecció de les dues parades, iniciades arran les queixes rebudes sobre la possible falsificació de roba de marca Lacoste, els agents de seguretat i un perit de la firma francesa van comprovar que exposaven més de 300 peces falsificades, entre roba, complements de marroquineria i perfums, que al mercat haurien assolit un valor de 3.500 euros.

Els fets van passar al voltant de les deu del matí d'ahir dimarts, quan els agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona, juntament amb un pèrit de l'empresa BASI S.A propietària de la firma LACOSTE, van iniciar una inspecció a dues parades del mercat setmanal de la capital gironina de les quals s'havien rebut queixes per possible falsificació de roba de la marca Lacoste.

Un cop localitzades les parades, el pèrit va comprovar que els articles que exposaven de la marca Lacoste i Luis Vuitton no eren genuïns. Concretament, van descobrir 302 peces de roba amb etiquetes de la marca Lacoste, divuit complements de marroquineria que utilitzaven el logotip de la marca Luis Vuitton i dues fragàncies etiquetades amb la marca Lacoste.

Per tot plegat els agents van intervenir les peces de roba i complements, que al mercat hagués suposat un valor al voltant dels tres mil cinc-cents euros i van imputar Miguel CS i Ahmed S com a presumptes autors d'un delicte contra la Propietat Industrial.