L'Ajuntament de Girona a començar a repartir ahir els packs especials amb carn congelada per a les famílies amb menors d'edat- Es tracta d'una iniciativa que vol garantir una alimentació equilibrada, durant l'estiu i que permetrà que 872 menors de 560 famílies usuàries del Centre de Distribució d'Aliments de Girona no tinguin problemes de nutirició quan no van a l'escola.

Amb aquests packs, el consistori assegurarà que aquests nens i nenes rebin la quantitat diària recomanada de nutrients, especialment de proteïnes, fora del període lectiu.

Aquest lot especial inclou un paquet de carn ultracongelada, amb un termini de caducitat d'un any, a la cistella d'aliments. La iniciativa es portarà a terme fins al setembre, moment en què s'iniciarà el nou curs escolar. Durant el curs vinent, està previst que s'executi el pla de menjadors escolars, que actualment s'està configurant. Aquestes accions s'emprenen en el marc del compromís de l'equip de govern municipal de Girona.

El Centre de Distribució d'Aliments té, actualment, unes 1.100 famílies usuàries, de les quals aproximadament la meitat, unes 560 famílies tenen menors a càrrec.