Segona detenció per agressions a quatre agents de la Policia Local de Girona

Els fets van tenir lloc a la plaça del Vi, quan un grup de manifestants va destrossar mobiliari urbà i aparadors de comerços i va increpar i va agredir quatre agents que protegien l'edifici consistorial

22.01.2014 | 07:39

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest matí un veí de la ciutat pels altercats i agressions a diversos agents que es van produir la nit del passat 15 de gener durant la manifestació de suport a l'activista de la PAH Aziz T., i pels quals ja es va detenir un altre jove.

Els fets van tenir lloc la nit del passat dia 15 a la plaça del Vi, la de l'Ajuntament, quan un grup d'una vintena de manifestants va destrossar mobiliari urbà i aparadors de comerços i va increpar i va agredir quatre agents que protegien l'edifici consistorial.

Després dels incidents, la policia va detenir un dels presumptes autors dels fets i aquest matí s'ha procedit a una segona detenció.

Una patrulla d'agents ha reconegut el jove Enric A.C, de 25 anys, i ha procedit a la seva detenció com a presumpte autor dels delictes de desordres públics, lesions i atemptat a agents de l'autoritat.

El jove, que té antecedents per robatori amb violència, passarà a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Girona.

Enllaços recomanats: Premis cinema