La Girona Film Office ha gestionat un total de 45 produccions audiovisuals al llarg del'any 2013. Segons l'Ajuntament, la inversió en el municipi d'aquestes produccions audiovisuals s'ha estimat en 333.210 euros. Les produccions es desglossen en catorze reportatges i documentals, set anuncis i espots publicitaris, cinc llargmetratges de ciència-ficció, cinc de fotografies, cinc videoclips i quatre curtmetratges i exercicis acadèmics, mentre que les cinc restants eren altres conceptes.

D'entre totes destaca la continuació del rodatge del llargmetratge del cineasta gironí Isaki Lacuesta Murieron por encima de sus posibilidades en diferents localitzacions de la ciutat. També s'hi va rodar part de Dos a la carta el segon llargmetratge del director Robert Bellsolà.

Un dels anuncis que va tenir més repercussió va ser el de Land Rover, que va emetre's a diferents països de tot el món, amb Girona com a escenari principal La majoria de produccions gestionades per la Girona Film Office són catalanes. Tot i això, n'hi ha una de la resta de l'Estat, sis d'Europa i cinc d'altres punts del món.

L'objectiu d'aquesta oficina és estimular i consolidar l'elecció de la ciutat de Girona com a plató cinematogràfic i per a sessions fotogràfiques. La seva funció és la d'actuar com a "finestreta única", centralitzant les consultes i peticions de rodatges o sessions fotogràfiques que es fan a la ciutat i facilitar-ne els tràmits i gestions.

Els serveis bàsics que ofereix la Girona Film Office són bases de dades d'imatges de localitzacions, càterings, productores i professionals locals de l'audiovisual. ?Aquesta oficina treballa amb la Catalunya Film Comission per facilitar a les productores tots els serveis que puguin requerir.