Els comptes corrents de la Junta del Club de Tir Olímpic de Girona han quedat embargats. Es calcula que la directiva tindria 11.000 euros embargats -per l'Ajuntament de Girona- per un incompliment en la llicència provisional d'obertura de l'equipament, que se situa al polígon de Domeny. La instal·lació està tancada des del passat mes de febrer per desavinences entre la junta directiva i l'empresa gestora.

Així ho ha informat el Girona Club Tir Olímpic, que està format per alguns antics usuaris de la instal·lació i que fa pocs dies es va registrar a la Secretaria de l'Esport. Aquesta nova entitat, impulsada per membres propers a l'empresa gestora, recorda que l'equipament porta mig any sense funcionar i que els jutjats no donen la raó a la Junta del Club de Tir. El procés es troba enmig d'un procés judicial i té un expedient municipal obert, ja que el club es troba en terrenys cedits per l'Ajuntament. El conflicte entre Junta i empresa gestora, d'arrel econòmica, s'allarga des de principis de febrer.

Pel que fa a l'embargament dels comptes corrents, la regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Girona, Maria Àngels Planas, explica que es tracta d'un procés administratiu que segueix els seus passos. "És un assumpte tècnic, igual per a tothom, que a l'hora d'executar-se pot tardar més o menys temps", assegura Planas. "En un moment o altre s'ha de fer", manifesta la regidora, que adverteix que "no és un tema polític".

Tot i això, Planas no va saber aclarir divendres si des del consistori gironí ja s'havia fet efectiu l'embargament dels comptes a la directiva del Club de Tir.