Jornada a contrarellotge per posar el Vol a punt per al primer sopar. Al llarg del matí i de la tarda hi havia un bon grapat d'operaris treballant a ritme frenètic l'interior i a l'exterior de la instal·lació perquè els comensals que a la nit tenien l'àpat que servia per estrenar l'espai gastronòmic penjant sobre l'Onyar ho tinguessin tot a punt. N'hi havia portant objectes a dins del restaurant i altres pintant la barana d'accés. També al sostre de l'estructura que imita el pont de ferro i als laterals de la instal·lació, on al matí hi havia aparegut una pintada contrària a aquest element de promoció turística i gastronòmica: "Girona obrera".

Els comensals que van estrenar el restaurant penjant eren catorze amics, entre els quals una cara coneguda, la regidora no adscrita de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana. Havien reservat el Vol com a grup i això els portava a un dimecres que inicialment no havia de ser el de la inauguració però que ha acabat essent-ho pels retards en el trasllat de l'estructura . Els àpats reservats per a un grup nombrós es col·loquen els dimecres. En canvi, els que són individuals, parelles o petits col·lectius es fan de dijous a ?diumenge en una sola taula per a divuit persones.

A l'exterior del recinte hi havia bastanta expectació per veure qui estrenava el local. L'àpat degustat pels comensals va ser obra de Toni Vallory. El xef va preparar un total de nou plats. El primer era sardina- tomata- alfàbrega- rosella- recuit del drap. El segon era foie al caramel, poma i pa de fruits secs. A continuació steak-tartar de vedella de Girona amb petit gintònic amb espècies; pèsols-calamar-tòfona i formatge Mas Eroles; llobarro amb taronja i verdura lleugerament saltades; bacallà amb poma de Girona amb mel de Vilablareix i panxeta; i canaló de rostit casolà a l'estil de Santa Afra. Els dos darrers plats van ser zabaglione de crema catalana sobre melindros, i xarrup fred de xocolata especiada.

Mentrestant, el PSC va informar que ha preguntat si el Vol Gastronòmic és compatible amb el Pla Especial del Barri Vell i si hi ha un informe de la Direcció General de Patrimoni i Cultura de la Generalitat que, en cas que hi sigui, també han demanat consultar. Per últim, han preguntat si s'ha demanat algun aval al impulsors del Vol per, si calgués, garantir el desmuntatge de la instal·lació en temps i forma. El grup està a l'espera d'una resposta per poder fer una valoració acurada de la instal·lació del Vol Gastronòmic.