Si vols accedir a la programació de Fires 2015, segueix aquest enllaç. I tots els concerts de Barraques 2015 a Girona.

Poques vegades la programació de les Fires de Sant Narcís havia aplegat tants elogis. En total s'ha previst la presència d'una trentena de formacions que actuaran en cinc escenaris entre el 24 d'octubre i el 2 de novembre de 2014.

El gran cap de cartell dels concerts de barraques de la Copa és un dels considerats millors dj i productors de techno del món i una de les figures més representatives del techno de Detroit, el nord-americà Jeff Mills, que el 30 de novembre farà una sessió de tres hores a les barraques de la Copa, amb alumnes de l'escola EUMES de teloners, en una nit per als amants de l'electrònica.

Els concerts a les barraques es completen amb l'obertura amb Chambao i Calvari (24 d'octubre); la jornada programada per la Comissió de la Copa amb Reincidentes, Germà Negre i Exèrcit d'Alliberament Musical (25 d'octubre); una nit de "festa major" amb Hotel Cochambre i Buhos (28 d'octubre); la programada per Ciutat de Festivals amb els francesos Pungle Lions i Gaspard Royand (31 d'octubre); i el tancament mestís amb Zebda i Txarango (1 de novembre).

La programació és molt variada i per a totes les edats, tal com van assenyalar ahir l'alcalde, Carles Puigdemont, i la regidora d'Ocupació i Empresa i responsable de les Fires, Marta Madrenas. "És la millor tribuna musical que hi ha ara mateix per als grups nacionals, estatals i internacionals", va destacar el batlle, mentre que el programador musical de les Fires, Natxo Morera de la Vall, va insistir que "quan es parla de les Fires tothom sap què és i tothom vol venir a tocar".

A la Copa, també hi haurà actuacions infantils en el que es rebatejarà, al migdia, com La Copeta: The Penguins, arribarà el 25 d'octubre. El dia de Sant Narcís, País de Cotó seran els encarregats d'amenitzar l'espai. I l'1 de novembre serà el torn de l'Orquestra Di-versiones reconvertida en Diverkids.

Mentrestant, a l'envelat de la plaça Miquel de Palol s'hi podran escoltar les orquestres més rellevants del panorama musical català: Orquestra Selvatana (dissabte 25), La Metropol (dimarts 28), La Principal de la Bisbal (dimecres 29), Orquestra Montgrins (divendres 31) i l'Orquestra Maravella (dissabte 1). La Selvatana, la Montgrins i la Maravella oferiran una primera part d'audició i una segona part de ball.

El bisbalenc Sanjosex (31 d'octubre), Joan Colomo (25 d'octubre), el grup de les Terres de l'Ebre Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries (28 d'octubre) i el gironí Xebi SF (25 d'octubre) posaran el toc més personal a l'escenari de la plaça de Sant Feliu, que també acollirà la final del Concurs Intro 2014 el dijous dia 30. Patricia Petibon, Love of Lesbian, Jorge Drexler, Sílvia Pérez Cruz & Raúl Fernández Refree i el concert de la Principal de la Bisbal completen l'oferta amb les seves actuacions a l'Auditori.

A banda d'això, tampoc faltaran les propostes de la Parada 360, amb les actuacions de Smoking Bambino i Carmen 113 a l'Estació Espai Jove; la cantada d'havaneres de Terra Endins; el concert de Fires del Cor Maragall; la Gran Parade de Girona, que aplega diferents bandes, o les audicions de sardanes.