Els estudiants de la primera promoció del Màster en Ciutats Intel·ligents de la Universitat de Girona van presentar divendres els resultats dels seus projectes finals als tècnics i als regidors de l'Ajuntament. La temàtica dels projectes ha girat al voltant de la mobilitat, l'urbanisme, l'energia, les telecomunicacions i la participació ciutadana i s'han elaborat propostes relacionades amb la millora de l'eficiència i la innovació en la prestació de serveis per part de l'administració i l'optimització de recursos i energia.

Divendres va ser el torn dels alumnes que havien preparat un treball relacionat amb les àrees de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana i de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, i dilluns serà el torn dels que han treballat amb les àrees de Turisme i Comerç i Urbanisme i Activitats. S'han elaborat una vintena de treballs amb la col·laboració dels tècnics municipals i sota la tutorització dels professors del màster.

El màster nodreix científicament la Càtedra Girona Smart City, que té com a objectiu fer de l'Ajuntament i la UdG referents d'Administració local i acadèmica en l'àmbit internacional de ciutats intel·ligents.