Ens tornem a trobar, senyora Pineda! Deu ser cosa del destí. Em sap greu la seva ceguesa política i entenedora del que són les coses. Diu que "ja n'hi ha prou, tot té un límit!" en el títol del seu escrit... no cal que es posi tan nerviosa ni tan sufocada, senyora Pineda. El problema del qual vostè m'acusa, de no passejar pels carrers de Salt, sap vostè perfectament que no és veritat. Li recordo (tal com va fer la meva companya Gloria Pàmies fa uns dies) que nosaltres no fem com vostè, que s'havia d'amagar al despatx. Nosaltres sí que passegem pels carrers, sí que veiem (o veig, ja que és la meva responsabilitat com a regidor d'Àrea Urbana), dia sí i dia també, la brutícia o defecacions (que queda més correcte que la paraula "merda" com vostè diu) dels gossos que hi ha als nostres carrers. En cap moment pretenc amagar cap realitat del nostre poble; ara bé, el que no faig és falsejar-la com vostè a través de vídeos amb improvisats actors formats a Cal PSOE. Això no ho faig, no menteixo als nostres ciutadans. No en tinc necessitat.

Els carrers de Salt estan en alguns llocs més bruts i en d'altres més nets, com passa a qualsevol poble o ciutat. Per això treballem, per millorar cada dia i per adequar i condicionar la nostra via pública. No cal dir-me "barroer" ni acusar-me de menysprear l'opinió de la gent, senyora Pineda, no cal que amagui la seva incompetència política escudant-se amb la gent de Salt. Nosaltres no en tenim la culpa, que el seu partit l'hagi triat a vostè com a candidata.

No sóc ningú per donar consells, però un suggeriment sí: vol dir que li sortirà a compte parlar d'imputats? Quina mala memòria que té, senyora Pineda! Diuen que "no hi ha millor paraula que la que queda per dir"; per tant, aquí ho deixo, ja que disposo de set capítols més per explicar als nostres ciutadans com gestionava el poble la senyora Pineda, i potser llavors li faré memòria de diverses coses.

Quan vulgui, en parlem tranquil·lament. Si vol, d'una manera que vostè se senti còmoda i protagonista, davant els mitjans de comunicació. Podem parlar de neteja viària. Serà la millor manera que la ciutadania valori la neteja d'ara i la del seu mandat. De passada tindrà l'opció de desenvolupar aquest "deure" de parlar i criticar amb llibertat que tant ens recrimina vostè.