El PP a Girona una moció sobre la rehabilitació de l'antic cinema Modern per debatre en el ple de dilluns. En aquest sentit, la portaveu popular, concepció Veray, va assenyalar ahir que "prioritzar la rehabilitació de l'antic cinema Modern és necessari i que s'ha de fer en consonància amb les necessitats del barri on està ubicat i no convertir-lo en un equipament de ciutat".

La representant del PP va afegir que no volen "prejutjar cap projecte sense abans conèixer-lo en profunditat i saber i conèixer també l'opinió dels gironins al respecte". El PP veu "molt important que els veïns puguin expressar, a través d'un procés participatiu, la seva opinió, les seves preferències i les seves idees en relació al projecte".

Projecte pendent

La portaveu popular va lamentar que "després de gairebé 4 anys de CiU al capdavant del Govern de la ciutat aquesta rehabilitació no s'hagi dut a terme", i va insistir que "malauradament, aquest és un projecte que aquesta legislatura quedarà pendent, una vegada més, malgrat les promeses de CiU i Puigdemont de prioritzar-lo i tirar-lo endavant". Veray va recordar que "fa anys que els gironins estem a l'espera de que es defineixi definitivament el futur d'equipament. Pel record queda la proposta del govern tripartit del 2010 de convertir aquest equipament en un centre cívic, així com també la proposta del senyor Puigdemont, de l'any 2008, de convertir-lo en una residència per a creadors internacionals".