Quim Casellas, el xef d'una estrella Michelin de l'Hotel Casamar de Llafranc i el seu equip, va inaugurar el projecte "Vol amb estrelles" del Vol Espai Gastronòmic, d'una forma creativa amb l'espectacle "Jazz and Rouge": un sopar de tapes maridat amb imatges en directe i la musicalitat del jazz, programat per al 26 i el 27 de febrer al Vol i prèviament produït pel Festival de Jazz Costa Brava. Una proposta d'àpat gastronòmic, a més a més, en la plataofrma penjant sobre el riu Onyar, a tocar del pont de Pedra, que en una setmana va exhaurir les entrades per als dos sopars programats.

El Vol seguirà fins al mes de juny oferint dinars i sopars a càrrec de cuiners amb estrella Michelin. Pròximament es podrà gaudir de la cuina de Víctor Trochi (Les Magnòlies. Arbúcies) i de Javier Cabrera (Els Brancs. Roses). D'altres xefs confirmats són Fina Puigdevall (Les Cols. Olot), Marc Gascons (Els Tinars. Llagostera), Francesc Rovira (Fonda Xesc. Gombrèn), Pere Arpa (Ca l'Arpa. Banyoles) i Jordi Juncà (Ca l'Enric. Vall de Bianya).