Alguns ja es veuen rodant al costat de la preciosa i delicada Daenerys en el rodatge a Girona de Joc de Trons, que tot apunta que es podria dur a terme la tardor o l'hivern vinent, segons la primícia feta pública divendres pel president d'Endemol Espanya i col·laborador del Diari de Girona, Jordi Bosch. Són munió els comentaris a les xarxes socials suscitats per la notícia.

Entre els comentaris més picardiosos hi ha la piulada de l'escriptor i periodista Pep Prieto: "Joc de Trons podria rodar-se a Girona. Em demano fer de drac: seré capaç del que sigui per tal de poder viure amb Daenerys".

Amb cabells de color plata i ulls liles, Daenerys Targaryen és un dels personatges més importants de la sèrie de la cadena nord-americana HBO inspirada en la literatura de George R.R. Martin, però un gironí ha de tenir en compte que, per accedir a aquesta reina de dragons, primer haurà de superar un càsting que, en cas d'efectuar-se, pot rebre 80.000 aspirants per a 500 places, com va passar a Sevilla. I també ha de tenir en compte que la Daenerys Targaryen que es despulla a Joc de Trons no és ben bé Emilia Clarke, l'actriu que l'encarna en la ficció, sinó que la model britànica de 19 anys Rosie Mac li cedeix el cos per a les escenes de nu.

Trending tòpic

No hi ha mitjà de comunicació que no hagi reproduït la notícia del rodatge a Girona. Mitjans en català i castellà, i també en altres idiomes se'n van fer ressò. I a les xarxes la gent hi va posar cullerada. Fins i tot ja s'hi poden trobar fotomuntatges i imatges trucades amb la Girona de postal al fons. La recerca a Google del nom en anglès, Game of Thrones, dóna una idea de la repercussió que qualsevol notícia relacionada amb la sèrie té entre els seus fidels seguidors. I el que vindrà si el rodatge es confirma definitivament. Només cal tenir present que portals de turisme com E-Dreams ofereixen paquets de viatge més hotel a les localitzacions de rodatge de l'exitosa sèrie.