ELS PASSOS

L’ESPERA Fer cua durant hores i passar el primer «cribratge»

Per ser seleccionat s’havia de fer cua i superar el primer «cribratge», a la porta del Palau de Fires. Dues noies miraven si veien tatuages (algun noi va haver d’aixecar- se la samarreta) i preguntaven si els aspirants eren de Girona. Molts ja quedaven eliminats. S’havia d’amagar el mòbil perquè no es podien fer fotos.

PRIMER TALL SUPERAT Omplir un formulari amb diferents preguntes

Passat aquest «cribratge», s’havia d’omplir un formulari on es preguntaven les dades personals i aspectes com si s’estaria disposat a rapar-se el cap o les talles de la roba. També s’informava de l’horari del rodatge.

NO SER UN MENTIDER Certificar que al document no hi havia res fals

A continuació s’havia d’ensenyar el DNI per comprovar que l’aspirant no havia escrit cap mentida per aconseguir ser un «extra». Per exemple amb el domicili.

LA «FITXA» Fotografia de cara i de perfil per al director

El segu?ent pas era deixar- se fer fotografies de perfil i de cara. Passen a formar part de la «base de dades». Aquestes «fitxes» són les que veurà el director encarregat del rodatge i que li serviran per fer la tria pels diferents dies de la gravació.

EL TELÈFON La trucada per informar del dia de rodatge

El director del rodatge escollirà les persones en funció de les «fitxes» de la «base de dades». Podria ser per cada dia del rodatge (3 a 18 de setembre) o per un dia concret. Tindrà 1.200 homes i 1.200 dones. Com a màxim n’utilitzarà un miler. Rebran una trucada els propers dies o setmanes on s’informarà dels dies en què s’haurà d’estar disponible.