L'empresari i advocat Leopoldo Rodés ha mort en un accident a l'AP-7 a l'altura d'Aiguaviva. El filantrop anava als seients posteriors d'un turisme quan s'ha produït el xoc per encalç amb un camió a la citada via, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident, del qual se n'investiguen les causes, s'ha produït a un quart i mig de dues del migdia a l'alçada del quilòmetre 66,5, en sentit nord.

Pel que fa el conductor del cotxe ha resultat ferit lleu, segons el SEM, i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Arran del sinistre s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. Quant a afectació viària, en aquests moments encara hi ha només un carril obert en sentit nord.

Mor l'empresari Leopoldo Rodés en un accident

L'empresari i advocat era President de l'empresa de comunicació Havas Media, Rodés era conseller de 'La Caixa' i del grup Financer Inbursa i va obtenir la Creu de Sant Jordi el 1999. Entre altres càrrecs, era president de la Fundació Macba i vicepresident del Reial Automòbil Club de Catalunya. El 1985 va ser president del Comitè de la Candidatura dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i un cop assignats els Jocs, va formar part del Comitè Executiu de Barcelona '92.