Girona es convertirà en la capital del shopping social

Torna el Shopp Out, que ubicarà una trentena de primeres marques del 30 de setembre al 4 d'octubre amb descomptes del 70%

22.09.2015 | 20:47

Girona es convertirà en la capital del shopping social amb motiu de la sisena edició del Shopp Out, que ubicarà una trentena de primeres marques en un espai d'exposició de 4.500 metres quadrats del 30 de setembre al 4 d'octubre. La iniciativa, la més gran de l'Estat d'aquestes característiques segons els organitzadors, corre a càrrec de la Fundació Ramon Noguera i té com a objectiu difondre i donar suport a la feina de l'entitat, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual. Les marques participants oferiran descomptes de fins al 70%, amb el valor afegit que el 5% dels beneficis es destinaran a impulsar projectes socials d'aquesta fundació.

Entre la trentena de marques de moda n'hi ha de roba i de sabates tant per a adults com per a infants, de decoració de la llar o de complements. Els articles es podran adquirir de dimecres a dissabte de les 10 del matí a les 9 de la nit, i el diumenge de 10 del matí a 3 de la tarda.

D'altra banda, la restauració guanya protagonisme al Shopp Out amb la presència de furgonetes que es converteixen en restaurants amb rodes. Es tracta dels 'food truck', un concepte desenfadat de menjar ràpid consolidat en diversos països arreu del món. També hi haurà espais de descans i esbarjo, actuacions musicals i espectacles infantils.

Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, que aquest any fa el 50 aniversari, ha remarcat que la iniciativa vol convertir Girona en la "capital del shopping social". El director general de Textura, Xavier Alomar, s'ha mostrat satisfet per poder col·laborar en l'organització del Shopp Out i ha reconegut que l'espai actual s'està "esgotant, ja que cada cop hi ha més demanda per part de les marques".

Glòria Plana, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Girona, ha definit la Fundació Ramon Noguera com una "fàbrica de creació i d'imaginació per tirar endavant projectes que beneficien tot el col·lectiu de discapacitats" i s'ha mostrat convençuda que es pot parlar de la "consolidació del Shopp Out. És un projecte de ciutat molt bo".

L'escriptora Rosa Regàs, que l'any 2001 va rebre el Premi Planeta i que va ser directora de la Biblioteca Nacional de España, i l'historiador i director de l'Institut Català de Patrimoni Quim Nadal, que va ser alcalde de Girona, han apadrinat la sisena edició de Shopp Out.

La Fundació Ramon Noguera està especialitzada en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorn. La Fundació desenvolupa activitats des de dues àrees, la laboral i la social, atén més de 900 persones al llarg de l'any i té 250 treballadors, 160 dels quals amb discapacitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Imatge de la fira celebrada a Califòrnia.
Girona es convertirà en capital europea de la bicicleta

Girona es convertirà en capital europea de la bicicleta

La ciutat acollirà al 2017 la Sea Otter Europe, el festival del sector més gran del món, per...

´Cada any em trobo amb clientes que han estat abusades sexualment per Fires´

´Cada any em trobo amb clientes que han estat abusades sexualment per Fires´

La sexologa Marina Castro explica que moltes agressions no es denuncien - Repartirà 10.000...

Salt farà servir feromones de llop per protegir les hortes dels senglars

Salt farà servir feromones de llop per protegir les hortes dels senglars

El sistema es complementarà amb una protecció electrificada

Girona vol que el Circ Raluy retiri un cartell perquè el veu «sexista»

Girona vol que el Circ Raluy retiri un cartell perquè el veu «sexista»

Segons Madrenas, les dues noies que hi apareixen són mostrades «com un producte eròtic»

El Palau de Justícia no tindrà parada de Girocleta

El Palau de Justícia no tindrà parada de Girocleta

El regidor Joan Alcalà ho descarta «a curt termini» perquè la de Miquel de Palol ja està...

Canviar el nom d´un carrer no és tan fàcil

Canviar el nom d´un carrer no és tan fàcil

S'ha fet però es causen maldecaps als veïns

Enllaços recomanats: Premis cinema