Els Mossos d'Esquadra han rescatat al balcó d'un bloc de pisos de la localitat de Salt una nena d'uns 3 anys, que estava sola, despullada i plorava, i que a més estava pujada a unes bicicletes oxidades que la podien haver fet precipitar-se al buit, i l'han posat fora de perill.

Segons han informat fonts pròximes al cas, passat el migdia uns veïns han alertat els mossos que una nena petita estava plorant despullada al balcó des de feia estona i que temien que pogués precipitar-se al buit.

Una patrulla s'ha dirigit al lloc i com que no els han contestat al timbre de la porta, han accedit al pis contigu i han saltat al balcó on estava la petita, en un primer pis.

A través de la porta que donaven al balcó han accedit a l'habitació de la petita, plena de brutícia, on tenia un matalàs a terra i una manta.

Els agents han constatat que el pom de la porta estava trencat i que per tant la petita no podia sortir de l'habitació per accedir a la resta de l'habitatge.

Els policies han manipulat la porta i, després d'obrir-la, han trobat una altra habitació amb un matalàs i una manta, en què es trobava la germana bessona de la petita dormint.

Al menjador, també adormit, estava el pare, de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents per diferents delictes.

Els agents, que han constatat que el pis es trobava en un absolut estat d'insalubritat, ple brutícia, de roba i de tota mena d'objectes pel terra, incloses defecacions d'un gos, han recriminat al pare la desatenció de les petites.

El cas s'ha posat en coneixement dels serveis socials municipals i s'ha informat la fiscalia de menors perquè prengui les mesures que siguin pertinents.