Renfe reforçarà el seu servei de trens AVE i Avant amb prop de 2.382 places addicionals en el tram entre Barcelona i Girona amb motiu de la celebració del festival floral gironí Temps de Flors entre el 7 i el 15 de maig.

Segons ha informat avui la companyia ferroviària, per facilitar el desplaçament des de Barcelona durant els dies 7, 8 i 14 de maig, Renfe oferirà un tren especial per sentit entre les dues capitals catalanes.

D'aquesta manera, durant aquest període incrementarà l'oferta en 2.382 places amb els sis trens especials programats. L'horari d'aquests serveis serà: Barcelona Sants (8:55) - Girona (9:32); Girona (21:22) - Barcelona Sants (22.00).

A més dels serveis AVE i Avant de Renfe, entre el 7 i el 15 de maig, el servei Rodalies de Catalunya oferirà un total de 100.000 places entre Barcelona i Girona.

Aquests serveis especials se sumen a l'oferta de Renfe a Girona, amb un total de 15 serveis AVE i Avant que connecten la ciutat de Girona amb Barcelona en un temps de viatge de 38 minuts. A més, Renfe-SCNF en Cooperació disposa de sis trens diaris que enllacen la capital gironina amb França.

Amb motiu d'aquesta celebració, Renfe ofereix un descompte especial del 35% en tots els trens AVE i Avant de Renfe a Girona.