Un total de 23 locals de Girona ofereixen còctels, tapes, dolços i àpats de flors a la nit

Es tracta d'una iniciativa per allargar l'estada dels visitants per Temps de Flors

05.05.2016 | 12:35
Els impulsors de la iniciativa.

Un total de 23 establiments de Girona s'han apuntat a la quarta edició de Flors de nit. Són bars, restaurants i locals d'oci que oferiran còctels, tapes, àpats, aperitius i dolços relacionats amb les flors i que es podran degustar del 7 del 15 de maig. La idea, segons va apuntar el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas de Quintana, és que els visitants que són a Girona per Temps de Flors, allarguin la seva estada a la nit. Aquest servei s'oferirà, cada dia, a partir de les set de la tarda, als establiments adherits a la iniciativa.

La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, va posar de relleu el bon resultat i l'entesa que tenen el sector públic i privat amb iniciatives com aquesta. El president de l´Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, Josep Maria Oliveras, va exposar que molts del establiments són al Barri Vell, però que n'hi ha d'altres sectors i que la idea és anar ampliant cada any el mapa de locals associats a Flors de Nit a tota la ciutatl

Els locals que hi prenen part són Bellini, Blow, Casino, Catalano Taverna, Cu-Cut, El Doll, El pati del Rabí, Hotel- Museu Llegendes de Girona, Imperial Cafè, Kxalada, LArgadà, LA Bohème, La Malandrina, la Poma, Lapsus Cafè, Lola Cafè, Lux, One, Restaurant Draps, River Cafè, Salero, Tasca Galega Esconxuro i Xantar Bar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema