Una excusa per recórrer Girona

Són molts els gironins que aprofiten la celebració de "Temps de Flors" per passejar i visitar indrets poc freqüents com el passeig arqueològic o visitar els Banys Àrabs i els museus

09.05.2016 | 07:30
Un muntatge floral inspirat en "Joc de Trons".
Un muntatge floral inspirat en "Joc de Trons".

Girona, Temps de Flors és per a molts gironins una oportunitat per visitar o passejar per espais de la ciutat poc freqüents com la Torre Gironella i el passeig arqueològic i també per visitar els Banys Àrabs o els museus de la ciutat. "Els caps de setmana normalment voltem per la zona més comercial de Girona i no tant pel nucli antic" confessa Carles Navarro, qui va aprofitar ahir per visitar juntament amb la seva dona i els seus dos fills els racons més emblemàtics.

"Ens hem sorprès en descobrir indrets o carrers que desconeixíem o que mai hi havíem passat", va afirmar Navarro. Pel veí de Girona ahir era un bon dia per fer el vol amb la família, ja que en ploure, "hi havia una mica menys de gent que dissabte".

Una altra visió és la d'Anna Maria Bosch, de Bescanó, qui després de veure tanta gent passejant pel centre històric hauria preferit anar-hi un altre dia amb més calma i menys gent. "Els que som de Girona hem de venir entre setmana", es lamentava Bosch. Tot i això, juntament amb les seves dues amigues van poder visitar els espais més característics. "Aquest any les escales de la catedral no m'han agradat gaire", va afirmar la bescanonina.

Qui també se'n va anar amb una petita decepció va ser Uziel Galera. Per al jove gironí aquest any faltava més color a les exposicions. "Hi ha menys flors i molt verd i a temps de flors hi ha d'haver més flors", va reivindicar.

Tot i això, Galera no va deixar passar l'oportunitat de mostrar l'orgull de ser de Girona. "És bonic veure tanta gent i que la teva ciutat organitzi exposicions com aquestes i tinguin tan bona acollida", va exposar, sorprès per la quantitat de gent que hi havia ahir pels carrers desafiant la pluja. El jove també es va sumar a la idea que per als gironins Temps de Flors és una ocasió per recórrer zones de Girona on no acostumes a anar. "Per temps de flors aprofites per passar per llocs on normalment no venim però sí que coneixem".

Un altre cas és el d'Isabel Casses, de Blanes, qui any rere any visita Girona per Temps de Flors. En aquesta ocasió, però, va decidir portar uns amics que a diferència d'ella no havien visitat encara mai l'exposició floral gironina. Amb anys d'experiència a sobre, Casses va afirmar haver vist les exposicions més pobres de flors. "A mi personalment m'agrada més la flor natural i no tant l'artificial".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Girona es convertirà en capital europea de la bicicleta

Girona es convertirà en capital europea de la bicicleta

La ciutat acollirà al 2017 la Sea Otter Europe, el festival del sector més gran del món, per...

´Cada any em trobo amb clientes que han estat abusades sexualment per Fires´

´Cada any em trobo amb clientes que han estat abusades sexualment per Fires´

La sexologa Marina Castro explica que moltes agressions no es denuncien - Repartirà 10.000...

Salt farà servir feromones de llop per protegir les hortes dels senglars

Salt farà servir feromones de llop per protegir les hortes dels senglars

El sistema es complementarà amb una protecció electrificada

Girona vol que el Circ Raluy retiri un cartell perquè el veu «sexista»

Girona vol que el Circ Raluy retiri un cartell perquè el veu «sexista»

Segons Madrenas, les dues noies que hi apareixen són mostrades «com un producte eròtic»

El Palau de Justícia no tindrà parada de Girocleta

El Palau de Justícia no tindrà parada de Girocleta

El regidor Joan Alcalà ho descarta «a curt termini» perquè la de Miquel de Palol ja està...

Enllaços recomanats: Premis cinema