Obren un nou restaurant i una nova botiga de mascotes a l'Espai Gironès

El centre comercial de Salt està a punt d'arribar a la plena ocupació dels locals

19.07.2016 | 15:12
Obren un nou restaurant i una nova botiga de mascotes a l'Espai Gironès

Aquesta setmana s'ha inaugurat a l'Espai Gironès la nova botiga de mascotes Animal Sessions que és el resultat d'un important procés de renovació amb canvi de nom inclòs ( abans es deia Animalots). El nou local s'ha reformat completament amb un disseny molt innovador i diferenciat de les botigues d'animals convencionals. L'establiment està situat al mateix lloc que l'antic, al costat de l'entrada de la planta baixa que dóna al carrer del Pla de Salt.

I la zona de restauració del Centre Comercial aviat tindrà una nova incorporació també. Es tracta del restaurant La Temporada de Vilablareix que al setembre obrirà un nou local a l'Espai Gironès. Ocuparà 120 m2 i 65 m2 de terrassa. La Temporada està especialitzat en cuina mediterrània, amb menús elaborats, carns a la brasa i tapes.

Aquestes noves incorporacions refermen l'aposta del Centre Comercial pel comerç de proximitat . Les dues firmes han decidit apostar per l'Espai per la seva bona trajectòria i les possibilitats que ofereix a l'hora d'expandir els productes a la resta de la província de Girona.

Les dues operacions se sumen a les que l'Espai Gironès va tancar el passat mes de maig amb Desigual per tal que la companyia s'instal.li al Centre Comercial a partir de la propera tardor; i també amb l'empresa gironina de restauració König que ampliarà les instal.lacions que té, situades a la primera planta. La inauguració està prevista per a després de l'estiu. König compta amb 7 restaurants a Girona i 1 a Barcelona.

Gairebé plena ocupació dels locals
L'Espai Gironès està a punt d'arribar a la plena ocupació dels locals que formen part del centre amb el 99'3 % dels establiments en funcionament.

Aquest fet és degut al procés de renovació i adaptació que està duent a terme . Les operacions per incorporar nous locals d'aquest any i la que es va dur a terme a finals de l'any passat amb H&M ( la firma sueca va remodelar i ampliar la seva botiga) , s'emmarca en aquest procés com unes de les fites més importants. Aquest pla també ha portat a l'Espai Gironès altres firmes de prestigi com Only, Claire's, Orchestra i Koröshi, i està fent que moltes altres botigues estiguin remodelant els seus locals per adaptar-los a la imatge més moderna de les seves marques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema