Desenes d'usuaris del Parc Científic i Tecnològic es van concentrar ahir al migdia a les escales de Giromprèn per llegir un manifest on exigeixen «responsabilitat»?a les administracions i clamen perquè s'arribi a un acord per salvar el parc. A l'acte hi va assitir també el president del Patronat del Parc, Sergi Bonet, i la directora de l'ens, Anna Albar.

Els treballadors van alertar que les perspectives de futur del Parc són «catastròfiques». Per això, van considerar que «el temps de les fugides endavant ja ha passat»?i que cal un acord institucional «valent i necessari». Els usuaris van indicar que el Parc està funcionant millor que mai i per això no volen «veure com unes instal·lacions finançades amb diners públics cauen en mans privades a preu de saldo fruit d'una liquidació». «Això seria socialitzar les pèrdues i privatitzar els beneficis», van indicar. I qui té la màxima responsabilitat, pensen, són les administracions del territori: «Que ningú no caigui en al temptació d'esgrimir l'argument que Madrid ens roba. Si el Parc és una infraestructura del nostre territori, també és del territori la responsabilitat a les verdes. A les madures ja es va sortir a la foto... ara no val esborrar-se'n», van advertir.

Després de la lectura del document, Albar va agrair el gest dels treballadors i va assegurar que el Parc «no és un projecte artificial, sinó real» on «està clar que o hi som tots o que difícilment serà viable».