La Fundació Les Vetes de Salt ha organitzat per a demà i dissabte, 21 i 22 d'octubre, unes jornades que porten per títol És possible el sobreenvelliment actiu? Teixint el futur. Les jornades, en motiu dels 25 anys de la fundació, tindran lloc a l'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros.

Segons indiquen des de l'organització, aquesta trobada es presenta com un espai de formació i reflexió que ha d'ajudar a impulsar un canvi en el model d'atenció a les persones grans, de manera que es basi més en l'atenció centrada en la persona, l'empoderament, la promoció de la salut i l'envelliment actiu.

Les jornades estan destinades a tots els professionals que treballen en l'atenció a la gent gran, ja sigui en residències, centres de dia o sociosanitaris, així com a estudiants de les diferents disciplines de les ciències socials i de la salut (auxiliars de geriatria, infermers, treballadors socials i metges, entre altres), així com qualsevol persona interessada en el tema. Aquesta formació ha obtingut el Reconeixement d'Interès Sanitari per part de la direcció general d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària del departament de Salut.

La Fundació Privada Les Vetes és una entitat sense ànim de lucre constituïda l'any 1991.