El centre comercial Espai Gironès de Salt ha premiat les seves «new faces», Marc Fernández i Alexandra Prat, amb un book de fotos professional que prèviament els dos joves s’havien fet en un estudi d’un fotògraf especialitzat.

Els guanyadors, que són la nova imatge de la campanya de rebaixes del centre comercial, van obtenir el títol en el marc de l’Espai Model Fashion Show 3, l’esdeveniment de moda a Salt celebrat el passat mes d’octubret. L’entrega del premi es va fer a les instal·lacions del centre comercial i hi va assistir el gerent, Pau Jordà.

Oportunitat professional

Per Alexandra Prat, de 16 anys i natural d’Olot, no era la seva primera experiència com a model ja que el passat mes d’abril va ser escollida una de les imatges de la campanya institucional de l’Espai Gironès; però per Marc Fernández, de 18 anys i de Tossa de Mar, l’Espai Model Fashion Show 3 ha representat el seu primer contacte amb aquest món. Els dos joves han coincidit en assenyalar que aquesta ha estat «una gran oportunitat» per introduir-se en el món dels models.