El Disfrutar rep el premi al restaurant amb més potencial

El guardó s'ha entregat a Melbourne, durant la gala que reconeix els 50 millors restaurants del món

05.04.2017 | 13:06
Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, propietaris del restaurant.

El restaurant Disfrutar de Barcelona, dels cuiners Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, deixebles del Bulli i propietaris també del restaurant Compartir de Cadaqués, ha rebut avui el premi Miele, en la gala que se celebra a Melbourne (Austràlia) per reconèixer els 50 millors restaurants del món, i en què el Celler de Can Roca té l'opció de recuperar el número 1.

El premi Miele reconeix el restaurant amb millor potencial, després que l'establiment barceloní hagi estat inclòs en el número 55 de la llista de 100 millors establiments del planeta. "En dos anys i mig, des de que vam obrir el Disfrutar, aconesguir això és un reconeixement que ens afiança en el treball", va declarar Xatruch a Efe poques hores abans de recollir el premi. "No ens esperàvem per res entrar d'una manera tan forta en el número 55. És una sorpresa i una alegria", va assenyalar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema