Poder viatjar als Estats Units a la gran final de la First Lego League. Aquest és l'objectiu que s'han marcat els nois de l'equip gironí FEDAC Black Wolvineers que el passat mes de març van aconseguir la seva plaça en aquest important de robòtica amb la seva segona plaça al concurs estatal celebrat a Logronyo.

I per demanar ajut econòmic per fer el viatge, han apel·lat a la creativitat. Ho han fet preparant una versió de la coneguda cançó 'Despacito' amb la que volen apel·lar la solidaritat d'amics i coneguts per poder sufragar-se el viatge.

Aquesta és la seva versió:

El First Lego League és un programa internacional que vol fomentar vocacions científiques i tecnològiques entre els joves. A més, promociona l'aprenentatge amb el desenvolupament de les habilitats i competències del segle XXI.

Repte Animal Allies

L'edició d'enguany, el Repte Animal Allies, ha permès als participants conèixer de prop el món dels animals. Els 61 equips i més de 600 participants han buscat solucions a aquesta problemàtica. Al mateix temps, han integrat capacitats com la innovació, la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació.