El dissenyador espanyol Elio Berhanyer serà el protagonista de la tercera edició de GiModa, la Setmana de la Moda a Girona, que se celebrarà del 9 al 12 de juny. Els organitzadors de l'esdeveniment -Agimod i l'Ajuntament- volen fer així un reconeixement a la trajectòria d'aquest mestre i creador de 88 anys, un dels més reconeguts d'Espanya i amb una gran projecció internacional. Berhanyer ha tingut entre les seves clientes personatges com les actrius Ava Garnder i Vyd Charisse o la Reina Sofia.

La tercera Setmana de la Moda comptarà amb onze dissenyadors: Yerse, Pototi, DNA, Bella Lola, Pau Esteve, WHO, Ilisa Goodman, Limbo, Nuria Serra, KM by Lange i Ingrid Munt. Les desfilades tindran lloc al Teatre Municipal de Girona amb un aforament limitat, de manera que les invitacions gratuïtes es poden demanar a través del web.

A més, aquest certamen comptarà també amb un espai, GiModa Market, on els dissenyadors podran mostrar i vendre els seu productes directament als assistents. A la plaça del Vi, d'altra banda, s'instal·larà una zona per a les actuacions musicals i altres activitats previstes. La presentació de la Setmana es va fer ahir amb un espectacular acte al pont de Pedra.