El treball i l'ascens del Girona FC a Primera Divisió va fer que l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, truqués al saltenc Delfí Geli per encarregar-li ser el pregoner de la Festa Major de Salt.

Què suposa per a vostè ser el pregoner de Salt?

Estic molt agraït i il·lusionat que hagin pensat en mi i que hagin reconegut la feina ben feta del club, del Girona.

Quin missatge donarà avui per inaugurar la festa?

Vull fer una retrospectiva dels anys que vaig viure a Salt i el que representa la vila. Hi vaig néixer i vaig fer els meus primers passos com a futbolista a la vila.

Quina vinculació té actualment amb el poble de Salt?

Ja no visc a Salt, la meva carrera professional em va obligar a marxar a altres ciutats i en tornar em vaig instal·lar en una altra zona. Tot i això, tinc família i amics que hi viuen i molt sovint els vaig a visitar. A banda, també acostumo a escapar-me algun dia a la Festa Major, a passar-hi una tarda.

Quin és el seu acte preferit de la festa?

No en tinc cap en concret, acostumo a anar als concerts de l'Era de Cal Cigarro i a les fires.

Inaugurarà la Festa Major de Salt. I també el pròxim èxit del Girona FC?

Si el Girona es manté a Primera Divisió, que esperem que així sigui, celebrarem la permanència. Seria molt important, perquè significaria que hem fet un pas molt gran com a entitat i com a club.

Com encara l'equip aquest inici de temporada?

Estem en els primers dies d'entrenament de l'equip i hi ha molta il·lusió i ganes de fer una bona temporada. Sabem que serà un any molt difícil però intentarem que els futbolistes i els tècnics tinguin les millores condicions per fer una gran campanya.