La Policia Municipal de Girona va detenir, ahir al vespre, Ahmed M., de 42 anys i veí de Salt, com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir gràcies a l´operatiu que el cos policial ha activat al barri de Santa Eugènia, integrat majoritàriament per agents no uniformats i centrat en detectar petit tràfic de substàncies estupefaents i actituds de consum d´aquestes substàncies a la via pública. En el decurs de l´operatiu, ahir al vespre, una patrulla formada per un agent d´investigació i el guia caní va observar dos homes que estaven asseguts en el replà d´una escala del carrer Orient. En veure´ls, la Blanca, la gossa ensinistrada de raça pastor alemany de la Policia Municipal de Girona, va flairar substàncies estupefaents i va "assenyalar" amb el morro un dels homes.

D´aquesta manera, la Blanca va indicar que l´individu duia substàncies estupefaents, fet que es va comprovar amb l´escorcoll que els policies van practicar a l´Ahmed M. Així mateix, es va constatar que l´altre home era un suposat comprador, ja que ell mateix va reconèixer que acabava pagar 50 € per una dosi de cocaïna.

De resultes de l´escorcoll practicat, els agents van comissar a l´Ahmed M. fins a 33 embolcalls d´una substància, possiblement haixix; 2 embolcalls presumptament de cocaïna, i 93 € en bitllets fraccionats. Seguidament, els agents el van detenir com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública. Es dóna el cas que el detingut ja tenia antecedents per fets similars.