La construcciˇ de la pista coberta del CassiÓ Costal comenšarÓ el 16 d'agost

Les obres s'allargaran sis mesos Ě L'empresa que va presentar la segona millor oferta va ser l'escollida per a l'edificaciˇ del pavellˇ

04.08.2017 | 07:18
Les obres del pati del CassiÓ Costal s┤iniciaran el 16 d┤agost.

La construcció del pavelló de l'escola Cassià Costal es preveu que comenci el pròxim 16 d'agost, segons ha declarat el regidor d'Urbanisme de Girona, Joan Alcalà. Les obres tindran un període que s'allargarà sis mesos fins a principis del 2018.

El mes passat, la junta de govern de l'Ajuntament de Girona ja va aprovar l'adjudicació de les obres a l'empresa lleidatana MIJ Gruas per 788.364 euros. Va ser la firma que va presentar la segona millor oferta. La guanyadora del concurs, Serveis d'Instal·lacions Tècniques Empordà, va presentar un preu molt baix que va fer dubtar a la mesa de contractació. Malgrat que se li va demanar que justifiqués la reducció de costos, els arguments exposats no van ser suficients per convèncer a la mesa. Per tant, es va desestimar la primera opció i va presentar la segona classificada com a proposta d'adjudicació. El preu de sortida de la licitació era de 984.225,84 euros i s'hi havien presentat onze empreses, tot i que una ja va quedar fora abans de la puntuació, ja que no va presentar tota la documentació necessària.

El preu d'adjudicació va ser més alt que en les altres dues adjudicacions que van acabar amb la renúncia de les empreses que inicialment havien de fer els treballs. El primer cop es va adjudicar a Insute Instalaciones per 328.948 euros. En un segon concurs, es va adjudicar a 470.851 euros, a Cobra Instalaciones y Servicios. Els treballs corresponen a una primera fase, juntament amb eixamplar la vorera del carrer de Barcelona, on possiblement es col·locarà un carril bici. Un cop es tingui la pista coberta es deixarà tot preparat, perquè, en un futur, s'hi puguin fer els tancaments laterals, vestidors i fins i tot unes grades i es converteixi en un pavelló per a l'escola, i per a les entitats i associacions i clubs de la zona. No obstant, per aquesta segona fase encara hi ha data ni pressupost ni previsió.

Després de dos anys intentant posar en marxa les obres per a la pista coberta, la nova instal·lació ja té data d'edificació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Els Mossos aturen dos autobusos a Girona en un operatiu policial

Els Mossos aturen dos autobusos a Girona en un operatiu policial

Els agents impedeixen l'accÚs a alguns habitatges de la carretera Barcelona per˛ sense...

Prop del 100% dels alumnes ha participat en les activitats de recursos educatius de Girona

Prop del 100% dels alumnes ha participat en les activitats de recursos educatius de Girona

?Totes els centres p˙blics i concertats han assistit al programa de l'Ajuntament ?El curs...

ENQUESTA: S┤ha de multar els propietaris dels gossos que no llencin aigua damunt els pixats dels animals?

ENQUESTA: S┤ha de multar els propietaris dels gossos que no llencin aigua damunt els pixats dels animals?

Participa a l'enquesta sobre si s'ha de sancionar o no els propietaris de gossos que no llancin...

Emotiu minut de silenci a Girona

Emotiu minut de silenci a Girona

Centenars de persones s'han aplegat davant de l'edifici de la Generalitat

Enllašos recomanats: Premis cinema