L'hotel disposa de casetes de fusta amb jardins privats, una piscina interior per a tractaments de relaxació i una altra exterior, un parc aquàtic, spa, platja artificial, perruqueria, botiga, zona de massatges, jardins ... Té totes les comoditats que es puguin imaginar però no és per a persones. És l'hotel per a gossos i gats més luxós del món. Es troba al municipi de San Miguel d'Abona, es diu Mascots Resort i està sent inaugurat aquest dijous.

La idea va sortir de la ment emprenedora d'Aline Lemaire, una belga que porta quatre anys residint a Tenerife. "Volíem crear un espai únic per a les mascotes i poder atendre així a totes les persones que tenen un gos o un gat a l'Illa. No existeix a tot Europa una instal·lació d'aquestes característiques", assegura Lemaire, que puntualitza que fins i tot l'hotel disposa d'un club perquè els amos de les mascotes gaudeixin mentre esperen per algun dels tractaments.

El primer gos que s'ha llançat a la piscina del Mascots Resort es diu Bimba i és una golden retriever blanca molt juganera. "Avui ha vingut força gent interessant-se per els nostres serveis. Estem molt contents amb la resposta que està tenint la iniciativa", assegura Aline. I futur tindrà l'establiment d'acord amb la quantitat de gossos i gats registrats a l'Illa. Només a la capital, Santa Cruz de Tenerife, hi ha censats 40.000 gossos.

Els preus per dia de l'estada d'un gos o un gat oscil·la entre 22 i 25 euros, segons la mida. Disposen de casetes de fusta amb totes les comoditats i l'hotel està preparat perquè els animals puguin caminar al seu aire sense necessitat de portar corretja. Hi ha una botiga especial per a mascotes, així mateix, i fins i tot hi ha la possibilitat de fer ús durant un temps concret de la piscina, en la qual l'amo de la mascota també es podrà banyar per 5 euros cada mitja hora. A més, organitza cursos d'ensinistrament.