Variant de Llambilles

xavier pla-giribert. santa cristina d'aro.

Ja veiem que l'Ajuntament de Llambilles, ha cedit a les pressions de la plataforma en contra de la variant i de l'oposició (tots per Llambilles-ERC) i vol que tots el cotxes que passem diàriament pel maleït poble i semàfor els ho recriminem. Si per només per 350 signatures i 90 al·legacions cedeix a estar en contra de fer la variant, segur que els 20.000 usuaris diaris que passem pel ditxós poble, també farem alguna cosa per tal que la variant sigui feta immediatament. Acceptin la proposta de la Generalitat o en facin alguna proposta raonable per tal de desencallar aquest punt negre de mobilitat i no només oposant-s'hi.

Els usuaris de la C-65 pel seu pas per Llambilles podrem esperar un o dos anys per la variant, però no eternament per la construcció de la rotonda (que ja hauria d'estar feta), per tal de descongestionar el trànsit diari que passa per aquest endimoniat poble.

Palestina

joan enric carreras i mercader. bellcaire

d'empordà.

Estic astorat pels atacs sobre Palestina, i el pitjor que sento, sortosament poques, són opinions com aquesta "si a la fi, són "moros", i terroristes, bé això vol dir, que aquests són els "dolents" i els altres els "bons", com a les pel·lícules d'indis, que eren a casa seva, però eren els "dolents", i encara estic més astorat, perquè he llegit que per fi les Nacions Unides volen saber més, després de les moltes morts innocents que cada dia que passa són moltes més i es veu que fins avui no estaven "al lloro". Em fa pensar el que passava al meu poble natal (Caldes), als anys 60, que en els partits de futbol, la parella de la guàrdia civil sempre es posava al costat contrari de la caseta de l'àrbitre, perquè si el públic volia "escalfar-lo" quan arribava a "posar pau", l'àrbitre ja estava "calent" i crec que és això el paper d'aquesta organització amb el tema de Palestina, però com que els "calés" els tenen els altres... "apaga y vámonos".

Riera de Calonge, un any després...

noemí larumbe. Calonge.

Just avui fa un any que em vaig adreçar a vostés per recordar que feia 2 anys i 3 mesos que la riera de Calonge s'havia desbordat un fatídic 13 d'octubre del 2005 amb les corresponents destrosses urbanes i la pèrdua d'una vida humana... senyors només recordar que la riera de Calonge un any després segueix igual: bruta i sense cap obra civil a la vista... El passat 26 de desembre un temporal de llevant va produir infinitats d'incidents a les costes catalanes i les gironines òbviament no s'hi van escapar; el mar entrava cap a la riera i al passeig marítim amb una força aterradora, hi havien veïns que comentaven que semblava que en el últim tram de la Riera àquesta s'hagués de desbordar... per sort aquesta vegada això no va passar però haurem d'estar pendents de la nostra fortuna i/o algú farà quelcom respecte a això?