Al Departament d´Esports de la Diputació de Girona

CARLES TEIXIDOR i BATLLE girona

Mitjançant aquest escrit vull donar les gràcies als dos treballadors del Departament d´Esports de la Diputació de Girona (Marta i Bruno), ja que sense el seu valuós ajut, no hauria aconseguit solucionar un, per a mi, greu problema de caire informàtic.

No només em van atendre d´allò més bé, sinó que ho van fer amb simpatia i eficiència.

No cal dir, que gràcies a ells, vaig poder presentar correctament tota la documentació.

Crec de justícia fer públic el meu agraïment a uns funcionaris que van tenir una gran professionalitat i sobretot paciència infinita! Moltes gràcies.

Vull dir-ho!

PEP PLANA FARRÉ GIRONA

Fa més de 30 anys que treballo d´educador al centre Nostra Senyora de la Misericòrdia.

Estic desorientat, heu dit que era demagog per defensar, per al meu centre, el que vos proclameu i avui em sento decebut, perquè heu insinuat a la ràdio que molts educadors som «grans» i estem «cremats».

Aviat ampliareu, tot i que el Síndic demana que no ho feu, el centre on treballo. Jo que tenia l´esperança de desmuntar-lo per acostar-lo a la societat. Que n´era d´ il·lús!

Em nego, per coherència personal i professional, a creure´m que el millor és ajuntar al turó del Puig d´en Roca tots els infants i adolescents que necessiten atenció urgent a les nostres comarques.

Feu el que feu, les meves idees no canviaran, de fet, són les que vos pregoneu i seguirem treballant dur pels infants perquè som bons professionals.

Deixeu-me dir-vos, respectuosament, que només em ve al cap en Labordeta al Congreso de Madrid.

No sabria dir-vos el perquè, o potser sí.

Sacrifici

Eulàlia Isabel Rodríguez Pitarque TORROELLA DE MONTGRÍ

La grip aviària fa que ara s´hagin de sacrificar, de moment, 17.300 ànecs domèstics d´una granja de Sant Gregori, prop de Girona. Abans s´havia trobat una cigonya morta als Aiguamolls de l´Empordà i així es va detectar el primer focus d´aquesta malaltia que està recorrent tot Europa des de l´any passat. Els aiguamolls són zones que contenen moltes aus i per això ara hi ha mesures especials per evitar-ne la propagació.

Cada dia quan vaig a treballar passo pels Aiguamolls de l´Empordà i em sorprèn algun tipus diferent d´au. Hi poden passar volant cents i cents i l´espectacle que formen al cel és per gaudir-lo. De vegades, se t´apropa volant més baix algun exemplar del qual no sabria ni dir el nom. D´altres, en anar a pujar al cotxe, acabada la feina, hi pots ensopegar amb una cigonya o alguna gavina de mida considerable, d´aquelles que se´t queden observant amb una impertinència que acaba per fer-te riure. Tant de bo aquest regal d´ocells i aus no ens desaparegui.

Siau!

Jordi Fornés pol ANGLÈS

El constant degoteig de casos de corrupció, el malbaratament de recursos públics, la mala praxi política i econòmica... Què més ha de passar per adonar-nos del gran nyap estatal? Això és marca Espanya? Un país que pretén comparar-se amb els millors d´Europa i que a més, s´omple la boca d´igualtat, justícia i democràcia.

Només cal gratar una mica per fer aflorar la porqueria que hi ha instaurada a les clavegueres de l´Estat, un estat de dret! Diuen. Més aviat un estat espanyolista, corrupte i mafiós, el qual mai ha sabut gestionar la seva riquesa, respectant i potenciant les diferents singularitats territorials, tot el contrari. L´únic que els ha interessat és sotmetre´ns i espanyolitzar-nos passant-se pel forro la plurinacionalitat i la multiculturalitat estatal.

A més, aquests nous defensors de Catalunya, nascuts aquí i generalment fills de guàrdies civils, militars, funcionaris d´estat... Provinents de fora, ­espanyols i de dretes. Els quals a casa seva, no han parlat mai català, és igual, ells amb l´excusa que són catalans i espanyols ens ­volen fer combregar amb rodes de molí, fent bandera amb tot allò que representa Espanya.

Catalunya sempre ha estat terra d´acollida i no anem contra ningú, però, ja és hora que anem a favor nostre!