El meu fill és addicte al mòbil?

La psicòloga clínica Mercè Soms dóna uns consells sobre educació digital a l'auditori de la Biblioteca Carles Rahola de Girona

21.03.2016 | 07:26

Mercè Soms [@mercesoms], psicòloga clínica, responsable de la Unitat d'atenció al joc patològic i altres addiccions no tòxiques de la XSM de l'IAS, parla amb pares i mares a l'auditori de la Biblioteca Carles Rahola de Girona en el marc de les converses sobre educació digital, organitzades per l'Ajuntament de Girona.

Soms explica que, l'adolescència suposa canvis emocionals, cognitius, neurològics... Es tracta de l'edat en la qual els joves comencen a prendre decisions i, a experimentar. Per això, recomana, en cas d'observar senyals d'una possible addicció, no posar-se en contra dels fills generant enfrontament, sinó negociar amb ells i acompanyar-los perquè, de vegades, aquestes conductes estan lligades a problemàtiques greus.

La professional argumenta que cal transmetre confiança i seguretat als fills, establir normes i límits, fomentar l'autocontrol i ser coherent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema