Santa Coloma de Farners comenša avui la novena de Sant SebastiÓ

12.01.2014 | 08:20

Santa Coloma de Farners comenša avui a les set de la tarda la novena a Sant SebastiÓ a l'esglÚsia, que acabarÓ el diumenge de la setmana que ve, el dia abans de l'arribada a la capital de la Selva del Pare PelegrÝ de Tossa de Mar. El Bisbe de Girona, Francesc Pardo, fa avui la introducciˇ a la novena.
Durant aquests nou dies es farÓ una reflexiˇ sobre cada un dels Sagraments: el baptisme, la confirmaciˇ, l'eucaristia, l'ordre sacerdotal, l'unciˇ dels malats, la penitŔncia i el matrimoni. Cada dia participaran diferents mossens de parr˛quies ve´nes. El 19 de gener, Ramon Alventosa, rector de Santa Coloma, farÓ la conclusiˇ de la novena.
El dilluns 20 de gener, dia de l'arribada del Pare PelegrÝ, a Santa Coloma nomÚs Ús laborable al matÝ ja que a la tarda es fa festa per tal d'anar a esperar al pelegrÝ i els seus acompanyants, que hauran fet a peu els 40 quil˛metres que hi ha entre Tossa i Santa Coloma. A les onze del matÝ es farÓ la Missa de Sant SebastiÓ, que comptarÓ amb la participaciˇ de la Coral "La Nostra Llar" de la Llar de Jubilats de la ciutat. El pare pelegrÝ entrarÓ a Santa Coloma quan es faci fosc. SerÓ rebut pel Bisbe i per les autoritats de Tossa i Santa Coloma.

Enllašos recomanats: Premis cinema