La Policia Local de Lloret de Mar va presentar dilluns el seu model policial davant dels porpis comandaments i de les policies locals de poblacions veïnes de Blanes, Palafolls i Malgrat de Mar, així com davant comandaments de la comissaria de districtes de Mossos.

A la presentació, duta a terme pel cap de la Policia Local de Lloret, Joaquim Martín, hi van assistir una trentena de persones i va explicar un model que es basa en directrius "prosocials", és a dir, on hi ha "una implicació activa de la societat a la que es dóna servei", va explicar Martín, "fent-los partícpes dels problemes inherents en la realitat quotidiana tot buscant espais de col·laboració per prevenir i reduir els conflictes". A més,va afegir que "es busca millorar la percepció de seguretat treballant de forma transversal amb la resta de serveis amb competències al territori". Des de l'Ajuntament, el regidor de Seguretat, Jordi Martínez, va explicar que "hem volgut incidir en el marc d'actuació del que disposem" i en va destacar "les ordenances municipals com la de civisme i la de via pública". L'edil va afegir que "aquestes trobades també suposen un bon espai de diàleg per propiciar una major coordinació entre Mossos i Policia, i treballar en la mateixa línia".

La Policia de Lloret va presentar també el seu pla de formació permanent i va oferir als presents la possibilitat de participar-hi.