L'Ajuntament de Lloret ha facilitat les dades de turisme esportiu del 2013 que demostren un progressiu creixament d'aquest tipus de visitants al municipi. En total han passat pels equipaments esportius de Lloret de Mar 21.343 esportistes i 13.247 acompanyants, cosa que representa més de 34.000 viatges pels quals la seva motivació de viatge ha estat participar en una competició o estada esportiva al llarg del passat 2013. En concret, les xifres corresponen a un total de 229 esdeveniments, principalment estades esportives, que representen el 70% seguits dels torneigs privats i les competicions oficials.

Quant a les principals nacionalitats estrangeres de turisme esportiu destaquen els de països escandinaus (suecs i noruecs), seguits dels països de l'est i francesos.

La propera competició que omplirà Lloret d'aquest turisme tindrà lloc del 15 al 20 d'abril, ja que la vila tornarà a ser la seu principal del MIC (Mediterranean International Cup), un mundialet de futbol per a joves promeses que compta amb la participació d'equips de tot el món com la selecció del Brasil.

A més, el passat gener es va ?inaugurar la piscina de Lloret, de mides olímpiques, que el consistori espera que aporti un nou pol d'atracció a la zona esportiva. De fet, actualment ja hi ha tancats diferents entrenaments de grups estrangers, el primer dels quals serà aquest mes provinent de França.