Blanes acollirà diumenge la festa de la revista Recvll, que inclou el veredicte i lliurament de la 50a edició dels premis Recvll. Es tracta d'un dels guardons literaris més destacats tant en l'àmbit blanenc com en el gironí i català que, a més, han arribat ja a les seves noces d'or.

Enguany han concorregut un total de 225 treballs que opten a ser guardonats en Narració, Teatre, Poesia, Periodisme, Retrat Literari i la nova categoria de Conte Infantil que s'organitza amb la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer. Totes les obres guanyadores tenen assegurada la seva publicació, a més dels guardons en metàl·lic, que sumen 8.100 euros en total.

Els membres dels jurats es van reunir dissabte passat per emetre el veredicte, que es donarà a conèixer aquest diumenge. La celebració començarà a dos quarts de dues de la tarda al restaurant Mont-Ferrant de Blanes, amb una copa de benvinguda i un dinar al final del qual es farà l'obertura de la sobretaula a càrrec de Pere Reixach, de l'equip de Recvll. La lectura i proclamació del veredicte anirà a càrrec de la secretària del jurat, Maria Àngels Vázquez, seguida pel lliurament dels premis. El membre del jurat Salvador Roca farà una breu entrevista als guardonats i la vetllada es tancarà amb els parlaments del president del jurat, Vicenç Llorca, i l'alcalde de Blanes, Josep Marigó.