Com era d'esperar, la reobertura dels cinemes de Blanes va ser ahir tot un èxit. Els ciutadans del municipi i rodalia van mobilitzar-se en massa per tornar a gaudir de les últimes novetats a la cartellera, i ho van fer formant grans cues que arribaven fins més enllà dels límits de l'aparcament.

L'èxit era previsible per tres raons principals. La primera, les 10 sales de cinema d'aquesta localitat han estat sempre de les més rendibles de la comarca. Això, sumat a tres mesos d'incertesa després del tancament dels antics Lauren el passat 15 de gener, van generar ganes per tornar a asseure's en una de les 1.910 butaques de què disposen els cinemes, ara reconvertits en Ocine. I l'últim gran motiu per celebrar la reobertura era l'oferta per un dia de cinema a un euro per a qualsevol de les pel·lícules que, al llarg de la jornada, es van anar exhaurint.

Ocine ja intuïa el gran moviment d'espectadors i per això les entrades a un euro es podien adquirir de forma anticipada des de dimarts i preveien una afluència d'unes 3.000 persones que, de ben segur, ahir es van superar.

La nova empresa va adquirir les sales la passada setmana. Durant els pròxims mesos, a banda de consolidar una cartellera a l'alçada de les circumstàncies, Ocine modernitzarà i equiparà les instal·lacions amb la millor tecnologia i les últimes novetats del sector.