Dos agents de la Policia Nacional que es dirigien cap al seu lloc de treball aquest dilluns a la nit es van trobar amb una imatge que haurien volgut evitar veure mai: un jove estava apallissant la seva parella sentimental al voral de la sortida de la N-II a l'alçada de la rotonda que porta cap a l'aeroport de Vilobí d'Onyar.

Els policies van detenir el jove per violència domèstica. El noi té 30 anys, nacionalitat xinesa i resideix a Sils. La noia per la seva banda va ser atesa pels serveis sanitaris del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) dels cops que havia rebut.

Els agents de la Policia Nacional van prendre declaració a la dona i el detingut va passar a mans dels Mossos d'Esquadra, que van traslladar-lo a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on va passar la nit i ahir va passar a diposició del jutjat d'instrucció de guàrdia a Santa Coloma de Farners.

Els fets es remunten a dilluns al voltant de dos quarts de deu de la nit quan els dos agents de la Policia Nacional que estan destinats a l'aeroport Girona-Costa Brava van veure que un vehicle tot terreny, un Nissan Qashqai negre estava aturat al voral de la N-II, al quilòmetre 104, a tocar una rotonda que enllaça cap a Riudellots de la Selva i l'aeroport. Van observar que hi havia un home que estava agafant una dona pels cabells, l'estava colpejant i a més, l'estava arrossegant per terra sense sabates. Vist això, els agents van baixar ràpidament del seu vehicle particular ja que encara no estaven de servei. Van alertar el jove i el van detenir per violència domèstica. La dona per la seva banda, va ser atesa pel SEM de la pallissa.

L'home no compta amb antecedents policials i té el permís de residència; de fet, viu a Sils. En ser detingut, els agents del Cos Nacional de Policia van informar dels fets els Mossos, que van traslladar-lo fins a les dependències policials de Santa Coloma.