Demà, amb motiu de la revetlla de Sant Joan, Blanes s'ha proposat celebrar una festa que pugui complaure tots els públics i gent de totes les edats. Per aconseguir-ho, 15 entitats i col·lectius de la vila han unit esforços i s'han encarregat d'organitzar aquest esdeveniment, que començarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins a les tres de la matinada. Totes les activitats seran al Passeig de Mar, davant del Banc dels Músics, vorejat per la platja.

L'objectiu és oferir als assistents l'ocasió de poder passar una estona entretinguda, alhora que es donen a conèixer i aprofiten per recollir fons econòmics amb la venda de productes en alguns casos, així com per reivindicar la revetlla de la diada dels Països Catalans.

La festa de la revetlla s'encetarà a les sis de la tarda, amb diverses activitats adreçades principalment a la mainada. Alhora, es vendran trossets d'un entrepà gegant que haurà confeccionat l'Esguard de Blanes per finançar el casal d'estiu i a dos quarts de set de la tarda hi haurà dos tallers simultanis: un per confeccionar ninots per cremar a la foguera, a càrrec de Creu Roja i l'altre per aprendre a fer torres humanes molt bàsiques i senzilles d'executar. Les ajudaran a fer i desfer els membres de la Colla ce Castellers Els Maduixots de l'Alt Maresme.

Una hora més tard, el Grup Fondistes Blanes organitzarà la segona edició de l'Escalada al Castell de Sant Joan, una cursa que consisteix a pujar els 666 esglaons.

Mentrestant, al passeig la festa seguirà amb una actuació de danses catalanes amb l'Esbart Joaquim Ruyra. A quarts de nou de la nit es farà una cercavila amb els capgrossos i gegants de Blanes.

Entre altres, es rebrà la flama del Canigó i s'encendrà la foguera. Després, es dibuixarà una gran estelada amb espelmes i, pels volts de les deu de la nit, començarà un sopar popular. Després d'una batucada al voltant de mitjanit, començaran les actuacions musicals en directe amb diversos grups.